Overnachten in Bodrum

Top Aanbiedingen

In Bodrum ligt de kwaliteit van de hotels dikwijls gelijkwaardig, daarom is kiezen niet altijd evident. Wij hebben naar onze mening de beste aanbiedingen in Bodrum geselecteerd om zo uw keuze simpeler te maken. Deze hotels zijn qua prijs kwaliteit geselecteerd voor een doorsnee gezin. Alle luxe en comfort is voorzien om zo een ideale vakantie te krijgen.


Volgende aanbiedingen in Bodrum hebben wij voor u geselecteerd:

Marina Vista Hotel in Bodrum
Het Marina vista hotel kenmerkt zich daar haar panoramisch uitzicht over Bodrum. Het hotel is voorzien van allerlei luxe en nutsvoorzieningen. Elke kamer is uitgerust met airco, satelliet TV en een private badkamer met bad en douche. Het hotel is gelegen in het centrum van Bodrum en ligt op wandelafstand van allerlei bezienswaardigheden.

Prijs: vanaf € 101 – inclusief ontbijt – BOEK NU !

Manastir Hotel in Bodrum
Het Manastir hotel heeft een unieke ligging op het puntje van een berg en geniet van een panoramisch uitzicht over het Kasteel van Bodrum. Het hotel biedt over het gehele domein gratis WiFi, zelfs aan het zwembad. Alle kamers zijn uitgerust met de nodige voorzieningen als airco, TV en satelliet. Het restaurant serveert Turkse Delicatessen.

Prijs: vanaf € 82 – inclusief ontbijt – BOEK NU !

Gundem Resort hotel in Bodrum
Het Gundem Rsort hotel is een resort dat op een klein 10 minuten van Bodrum centrum ligt. Het onderscheidt zich van de andere hotels door hun privé strand, gym en zwembaden. De kamers bieden een adembenemend uitzicht over de zee. Gasten van het Gundem Resort hotel kunnen genieten van sauna en massage faciliteiten. Relaxen maar !

Prijs: vanaf € 100 – half pension – 2p. kamer – BOEK NU !