Hotels Bodrum http://hotels-bodrum.be Overnachten in Bodrum Sat, 27 Jan 2018 21:44:48 +0000 en-US hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.13 Istankoy Hotel http://hotels-bodrum.be/hotels/istankoy-hotel/ http://hotels-bodrum.be/hotels/istankoy-hotel/#respond Tue, 15 Jun 2010 15:16:28 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=34 Ervaar het bruisende centrum van Bodrum vanuit dit comfortabele hotel, waar u een leuke vakantie kunt doorbrengen met het hele gezin.

Voor een echt aangename en zorgeloze vakantie biedt hotel Istankoy de ideale setting en faciliteiten. Op enkele meters van het hotel vindt u het strand en kunt u genieten van de befaamde Turkse zon, of u nu heerlijk op het zand ligt of in de zee zwemt.


U kunt ook in het hotel blijven en bij het zwembad tot rust komen onder genot van een verfrissend drankje van de bar. Wandel rond in het centrum van Bodrum en bezoek de vele winkeltjes, of loop langs de prachtige haven. De beroemde en populaire Bar Street ligt op een steenworp afstand van het hotel en biedt een fantastische, kleurrijke plek om simpelweg rond te lopen en alle drukte te bekijken.

‘s Avonds kunt u proeven van een brede selectie locale, traditioneel Turkse en Europese gerechten.
Hotelkamers: 70.

Hotel informatie Hotel boeken

]]>
http://hotels-bodrum.be/hotels/istankoy-hotel/feed/ 0
El Vino Hotel & Suites http://hotels-bodrum.be/hotels/el-vino-hotel-suites/ http://hotels-bodrum.be/hotels/el-vino-hotel-suites/#respond Tue, 15 Jun 2010 15:16:04 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=32 Ontspan in de warme ambiance van dit smaakvol ingerichte hotel en maak gebruik van de luxe voorzieningen. Profiteer van de uitstekende locatie; op slechts enkele minuten van de belangrijkste winkels, bars en restaurants die dit prachtige kuststadje te bieden heeft.

U kunt naar de haven wandelen en de baai bewonderen, of een bezoek brengen aan het museum der onderwaterarcheologie in kasteel Bodrum.


Neem de bruisende atmosfeer van de stad in u op en bewonder het prachtige natuurschoon, waaronder de indrukwekkende turkooizen kust. Ook kunt u zich in het zweet werken in de fitnessruimte, een film kijken in de kleine bioscoop van het complex, of buiten met uw lievelingsdrankje in de zon bij het mooie zwembad zitten.

‘s Avonds kunt u buiten op het mooie terras dineren en de heerlijke H&G Organische Wijnen proeven, huisgemaakte organische wijnen van El Vino.
Hotelkamers: 19.

Hotel informatie Hotel boeken

]]>
http://hotels-bodrum.be/hotels/el-vino-hotel-suites/feed/ 0
Karia Princess http://hotels-bodrum.be/hotels/karia-princess/ http://hotels-bodrum.be/hotels/karia-princess/#respond Tue, 15 Jun 2010 15:15:44 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=30 Geniet in alle luxe van hotel Karia Princess, gelegen in het centrum van Bodrum.

Neem de rust van deze kleurrijke oase in u op en trakteer uzelf op een ontspannen uitje. U kunt heerlijk zitten in de exotische tuin en achterover leunen met uw lievelingsdrankje. Ontspan bij het zwembad en geniet van een cocktail van de bar terwijl u ligt te zonnen.


U kunt het privé-jacht van het hotel lenen voor een dagtrip in de omgeving of de ferry nemen naar één van de omringende Griekse eilanden. Verken het levendige stadscentrum en wandel naar de haven of naar kasteel Bodrum. Bewonder de eeuwenoude nabij gelegen stad Myndus of bezoek het originele Mausoleum van Maussollos.

‘s Avonds kunt u in de buitenlucht dineren in ons stijlvolle restaurant en genieten van de levendige sfeer, alvorens u zich terugtrekt in uw smaakvol ingerichte kamer.

Hotel informatie Hotel boeken

]]>
http://hotels-bodrum.be/hotels/karia-princess/feed/ 0
Doria Hotel Bodrum http://hotels-bodrum.be/hotels/doria-hotel-bodrum/ http://hotels-bodrum.be/hotels/doria-hotel-bodrum/#respond Tue, 15 Jun 2010 15:15:24 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=28 Het Doria Hotel Bodrum is een trendy hotel in Bitez, met uitzicht op de baai van Gumbet. Alle kamers zijn voorzien van een balkon. U heeft hier gratis draadloos internet en ook is het mogelijk hier gratis te parkeren.

Het Doria Hotel heeft diverse lichte en stijlvolle kamers, allemaal met moderne faciliteiten. Een lekker ontbijt is bij de prijs inbegrepen.

Er zijn binnen- en buitenzwembaden, alsmede een Turkse hamam.


Het restaurant serveert mediterrane en internationale gerechten, met een panoramisch uitzicht over de baai en Karaada. De bar bij het zwembad serveert ‘s avonds heerlijke cocktails.

Het Doris Hotel Bodrum ligt op 1,5 km van het centrum van Gumbet. Het hotel ligt ook op slechts 10 minuten rijden van het centrum van Bodrum.

Hotel informatie Hotel boeken

]]>
http://hotels-bodrum.be/hotels/doria-hotel-bodrum/feed/ 0
Bodrium Boutique Resort And You Spa http://hotels-bodrum.be/hotels/bodrium-boutique-resort-and-you-spa/ http://hotels-bodrum.be/hotels/bodrium-boutique-resort-and-you-spa/#respond Tue, 15 Jun 2010 15:14:38 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=26 Bodrium heeft de deuren voor u geopend zodat u de cultuur die moderne met historische plaatsen combineert, kunt ontdekken. Dit luxe boetiekhotel ligt in een historisch deel van Bodrum, dicht bij de poort van Myndos en op slechts twee kilometer van het stadscentrum.

Bodrium Boutique Resort & You Spa nodigt u, het hele jaar door, uit om deze combinatie te ervaren in een rustige en comfortabele omgeving met persoonlijke service.


In het ‘And You Spa’ kunt u genieten van anti-verouderingsbehandelingen, conditietrainingen, welness-, anti-stress- en cellulitisbehandelingen, afvalkuren, massages, badbehandelingen, Turks bad, sauna, stoomkamer en fitnesscentrum.
Hotelkamers: 56.

Hotel informatie Hotel boeken
]]>
http://hotels-bodrum.be/hotels/bodrium-boutique-resort-and-you-spa/feed/ 0
Antiek theather Bodrum http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/antiek-theather-bodrum/ http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/antiek-theather-bodrum/#respond Sun, 13 Jun 2010 11:55:24 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=7 Het Bodrum theater is een van de monumentale gebouwen uit de antieke wereld die het overleeft heeft tot vandaag. Het theater ligt op de natuurlijke helling van de Goktepe heuvel. Het theater is een van de oudste theaters in klein Azie met een publiek capaciteit van 10.000 mensen. Het theater bestaat uit drie delen, Scene(podium), Orkest halve cirkel) en de Cavea (zitplaatsen). Het antieke theater is gebouwd tijdens Carisch beheer in de Hellenistische tijd (330-30 voor christus) en toont veel gelijkenissen met het Epidamuros theater in Griekenland.


De radius van het theater is 57 meter. Het podium is waarschijnlijk eerst gebouwd in twee verdiepingen. Toen het bovenste gedeelte opgegraven werd, is duidelijk geworden dat er twee extra verdiepingen zijn daterend uit de Romeinse tijd. Het theater is waarschijnlijk vernietigd door een aardbeving en nooit weer gebruikt.

Het theater word nu weer gebruikt voor concerten.

]]>
http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/antiek-theather-bodrum/feed/ 0
Onderwater museum Bodrum http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/onderwater-museum-bodrum/ http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/onderwater-museum-bodrum/#respond Sun, 13 Jun 2010 11:54:49 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=5 Het kasteel van Bodrum is gebouwd op de plek waar vroeger een Turks en Byzantijns kasteel was. Het staat nobel op een rotsachtig schiereiland omgeven aan drie kanten door de diepe blauwe zee. In de 15e eeuw brachten ridders de stenen van het mausoleum om de muren te versterken en torens te bouwen. Nu is het kasteel van Bodrum het huis van het Onderwater museum van bodrum, uniek in Turkije en een van de meest opmerkelijke archeoligische onderwater musea in de wereld. Het Bodrum museum is de pionier op de gebied van levende musea.


In de hal waar de bevindingen van het Yassiada scheepswrak (gevonden voor de kust van Bodrum) uitgestald zijn, is ook een model van het wrak waar u op kunt lopen. De wijnvracht van het schip, datereert uit de 7e eeuw na christus. Tijdens opgravingen zijn keuken gereedschappen, voedsel overblijfselen en scheepsgereedschappen gevonden. Alle ijzeren onderdelen waren volledig aangetast, maar het originele karakter is behouden door zeebegroeiing en zijn gebruikt om rubberen replica’s te maken. De meest interessante bevinding was een weegschaal met de naam van de kapitein, George, erop. De weegschaal heeft een plaat van een varkenskop erop. De kamer waar het schip staat is ooit gebruikt als kapel door de ridders.

]]>
http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/onderwater-museum-bodrum/feed/ 0
Bodrum Kasteel http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/bodrum-kastee/ http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/bodrum-kastee/#respond Thu, 13 May 2010 12:05:52 +0000 http://www.hotels-bodrum.be/?p=1 Het indrukwekkende kasteel is als eerste gebouwd door de ridders van Rhodes in 1402 na christus. Het kasteel ligt op een rotsachtige kaap ten oosten van de hoofdhaven.

Het bouwwerk neemt 180 bij 185 meter in beslag. Er zijn 7 grote poorten voor toegang naar het kasteel. Een kort talud leidt de bezoekers naar de eerste poort. Bijna 250 gewapende mannen bewaakten het kasteel voor de christelijke verovering. De Duitse architect Henrich Schelegelholt bouwde de eerste muren tussen 1415-1437.


Het kasteel is heel vaak gerenoveerd om de nieuwe ballistische wapens bij te houden. De Ridders van Rhodes gebruikten stukken uit het mausoleum van Harlicanassos voor deze renovaties, dat waarschijnlijk vernietigd is door een aardbeving. Architect Ancelo Muscettolain bouwde in 1436 de Italiaanse toren. In 1480 bouwde John Candall een Britse toren. Pierre d’Abusson bracht de laatste veranderingen aan het kasteel.

]]>
http://hotels-bodrum.be/bezienswaardigheden/bodrum-kastee/feed/ 0